Wrangin vaakuna

Tervetuloa Wrangin sukuseuran kotisivuille!

Näille sivuille olemme koonneet perustietoa seurastamme, sukumme alkuhistoriasta sekä ajankohtaisista asioista.

Syksyiset terveiset sukuseuralta!
Tarjouksia ja lahjaideoita täällä.

Ennakkoon maksetut kirjat
Tiedoite kirjan jo maksaneille täällä.

Myyntitapahtuma ja ennakkoon maksetut kirjat
Hei sukulaiset! Ennakkoon maksettuja kirjoja voi kysellä ja noutaa allekirjoittaneelta ja Gustafssonin Pirkolta. Kannattaa kuitenkin varmistaa puhelimitse, että olemme kotosalla ja vältytte turhalta reissulta. Pystytämme myyntipisteen lauantaina elokuun 19 pv osoitteessa Salin säätiö, Nortamonkatu 3 Pori. Olemme paikalla klo 10-14 ja lupaamme kunnon kahvikupposenkin kävijöille. Tervetuloa! Hyvää ja lämpimämpää kesää toivoen Terttu (puh. 044 5587216) ja Pirkko (puh. 044 0405458).

Kuvia sukujuhlasta
Jarmo Nieminen on jälleen ottanut paljon hyviä kuvia sukujuhlasta. Tässä parhaat.

Sukujuhla ja sukukirja 11.6.2017.
Hei! Jos olet unohtanut ilmoittautua sukujuhlaan vielä ehtii. Osallistumismaksu on 20 euroa aikuiselta ja lapsilta 4-14 v. 1,00 euroa/ikävuosi maksu tilille FI36 5700 8120 1959 25. Kirjan saadaksesi kannattaa tehdä ennakkovaraus tilille Wrangin sukukirja FI33 5700 8120 0925 77 ja kirjan hinta on 40 € kpl. Juhlan ohjelmasta mainitsisin Valtiotieteiden tohtori Tiina Lintusen esitelmän aiheesta: Naiset Suomen sisällissodassa. Lisäksi arpajaiset jossa runsaasti palkintoja mm. valoryijy, matto, ym. Tervetuloa!

Jäsenkirje kevät 2017.
Sukuseura on lähettänyt teille jäsenkirjeen. Jotta kirjeet osaavat tulevaisuudessa perille, niin sukuseura pyytää teitä lähettämään mahdolliset osoitteenmuutokset sukuseuralle. Jäsenkirjeen voi lukea täältä.

Kiitos kaikille ja Onnekasta Uutta Vuotta 2017!
Kiitos kaikille teille, jotka olette lähettänyt materiaalia uuteen sukukirjaan!
Sukukirjan suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa ja uutta materiaalia ei enää oteta vastaan.

Uusi sukukirja ilmestyy kesällä 2017.
Sukuseura päätti julkaista uuden sukukirjan sukujuhlassa 11.6.2017. Uuteen sukukirjaan tulevat perhetaulut on toimitettava allekirjoittaneelle vuoden 2016 loppuun mennessä. Myös vanhoja valokuvia toivotaan lisää. Lisätietoja kirjasta ja sukujuhlasta kerrotaan seuraavassa jäsenkirjeessä.

Jäsenkirje kevät 2016.
Sukuseura lähettää ensi viikolla teille jäsenkirjeen. Jotta kirjeet osaavat tulevaisuudessa perille, niin sukuseura pyytää teitä lähettämään mahdolliset osoitteenmuutokset sukuseuralle. Jäsenkirjeen voi lukea täältä.

Sukujuhla 17.8.2014 Porin Yyterissä löytyy tästä linkistä.

Uusin jäsenkirje (maaliskuu 2014) löytyy tästä linkistä.

Wrangin sukuseura on päättänyt julkaista uuden sukukirjan vuonna 2014. Sukuseura pyytää lähettämään kaikki lisäykset ja korjaukset huhtikuun 2014 loppuun mennessä sukuseuralle. Käytä esim. tästä linkistä löytyviä lomakkeita.

Wrangin sukuseuran sääntömääräinen kokous pidettiin la 31.8.2013 klo 12.00 alkaen Porin lentoaseman ravintolassa.
Kiitos osallistujille!

Uusin jäsenkirje (kesäkuu 2013) löytyy tästä linkistä.

Wrangin suku on lähtöisin Noormarkusta, missä sen tiedetään asuneen jo 1540-luvulta asti. Vielä tänäkin päivänä lukuisat suvun jäsenet asuvat Satakunnan alueella. Wrangin sukuseura perustettiin vuonna 2002 ja ensimmäinen sukutapaaminen pidettiin jo samana kesänä. Kesällä 2004 oli vuorossa ensimmäinen varsinainen sukukokous.

Sukujuhla järjestettiin sunnuntaina 8.8.2010 Noormarkun Urheilutalolla. Katso juttu ja kuvat sukujuhlasta tästä linkistä.
Sukujuhlan jälkeen pidettiin sukukokous - selostus kokouksen päätöksistä löytyy tästä linkistä.
Sukujuhlan 2010 ohjelma löytyy tästä linkistä.

Sukuseuralle on saatu uusi vaakuna. Lue lisää vaakunasta tästä linkistä.

Sukuseuran jäsenmaksu on 10 €/henkilö. Maksun voi suorittaa tilille 570081-292577 Wrangin sukuseura.

Sukuseuramme julkaisi kesällä 2003 sukukirjan Abraham Wrangin kolmen pojan, Johanin, Danielin ja Abelin jälkipolvista. Kirja sisältää lähes 4 000 perhetaulua ja n. 15 000 nimeä. Sukukirjaa on vielä jonkin verran varastossa ja hallitus on päättänyt myydä loput kirjat hintaan vain 10 €/kpl. Lisäksi hallitus päätti selvittää sukukirjan uuden päivitetyn painoksen julkaisemismahdollisuuksia. Asiasta tiedotetaan myöhemmin.

Lisäksi myytävänä on pöytästandaaria hintaan 25 €/kpl ja rintamerkkin hinta on 3 €/kpl. Tuotteita voit tiedustella yhteystiedot –sivulla mainituilta henkilöiltä.

Wrangin suvussa riittää kuitenkin vielä paljon tutkimista. Meneillään onkin tutkimuksia koskien Wrangin suvun toista haaraa eli Abraham Wrangin äidin, Walborgin, sisaren Marian jälkipolvia.

Jos kuulut tai epäilet kuuluvasi Wrangin sukuun, ota yhteyttä! Sukuseuraan voit liittyä ilmoittamalla yhteystietosi seuran puheenjohtajalle.

Näiden sivujen ylläpidosta ja päivityksistä vastaa Jarmo Nieminen. Hänelle voi osoittaa ehdotukset, korjaukset ja tarkistukset kotisivuja koskien sähköpostilla osoitteeseen: jj.nieminen (ät) mbnet.fi.

Sivu päivitetty 25.07.2017